Kategorier

Bike By Gubi Herre Nexus 8 Gear - 56cm - Mørk Blå

Bike By Gubi Herre Nexus 8 Gear - 56cm - Mørk Blå

Fabrikant: Bike By Gubi
Varenummer: 9111781856
Lagerstatus: Udsolgt
Kr. 7.999,00

Beskrivelse

Idéen bag Bike by Gubi er ikke alene ønsket om at designe en visuelt let cykel i klare farver og nedtonet, nærmest fraværende grafik. Det har også været en prioritering at cyklen skal være let at bruge – herunder muligheden for at træde tilbage og indstille pedalerne, så du er klar til at sætte af og køre afsted igen, når det røde lys bliver til grønt.

En af de vigtigste kvaliteter ved Bike by Gubi er vægten på cyklen. Stellet på Bike by Gubi er fremstillet af CrMo-stål, som tillader, at man kan anvende mindre stål og alligevel opnå stor styrke i stellet. Dette gør cyklen markant lettere at manøvrere rundt på gader og stræder.

Sidst, men ikke mindst har Bike by Gubi gjort dit valg af cykel let. Bike by Gubi  kommer i to størrelser til herrer (56 cm og 60 cm) og én størrelse til damer (52 cm). I alle størrelser er valget mellem gearsystem også let: Du kan vælge mellem 2 automatgear eller 8 indvendige Shimano-gear. Til gengæld kan man vælge mellem mange stilsikre farver, så enhver kan finde en Bike by Gubi, der passer netop til deres smag.

 
Model
Varemærke Bike By Gubi
Type Mand
Design
Størrelse 56cm
Farve Mørk Blå