Kategorier

Racercykel

Oplev landevejene med en racercykel
 
Oplev suset med en racercykel fra Vestbyens Cykelhandel i Aalborg. Find din cykel hos os, og vælg eventuelt at finansiere den gennem vores attraktive rente- og gebyrfri lån.
 
Vælg en racercykel uanset om du vil køre cykelløb eller blot ønsker at cykle en tur på landevejen i høj fart. Racercyklen giver dig eksplosiv fremdrift, så du flyver afsted ved hvert tråd.
 
Find din nye racercykel til damer og herrer blandt vores store sortiment af kvalitetscykler fra kendte mærker som Giant, Focus og Principia. Er du på udkig efter din første racercykel, eller ønsker du det nyeste inden for aero-racercykler, endurance-racercykler eller racercykler med skivebremser, hjælper vi dig med at finde den cykel, der matcher dine behov.
 
Få hjælp til at vælge
Kom i trygge hænder hos vores dygtige team af kvalificerede medarbejdere. Vi har stor erfaring med racercykler og stræber efter at give dig den bedste service og rådgivning. Kontakt os per telefon, mail eller i butikken, og få hjælp til at finde den racercykel, der passer perfekt til dig og dine behov.
 
Kan du ikke finde det mærke, du søger, er vi behjælpelige med at skaffe andre mærker hjem end dem, vi har på lager herunder Da Rosa, Cervélo, Colnago og lignende.
Der findes ingen produkter i denne kategori.