Kategorier

El-Cykler

Vær miljørigtig med en elcykel
 
Opnå større cykelglæde med en elcykel fra Vestbyens Cykelhandel i Aalborg. Finansiér eventuelt din elcykel over de næste 10 eller 20 måneder med vores rente- og gebyrfri lån.
 
Drop bil nummer to, og brug elcyklen som transportmiddel. En elcykel anvendes på samme måde som en almindelig cykel, men med langt større hastighed ved hvert tråd. Den øgede hastighed skyldes en motor, der sidder enten i cyklens forhjul eller baghjul, som slår til, når du træder i pedalerne. Det gør cyklen yderst praktisk, når du skal op ad en stejl bakke, har langt til arbejde eller skal hente og bringe børnene med en cykeltrailer på slæb.
 
Find den rette elcykel til dit behov
Få medvind på cykelstien med en elcykel. Hvis du drømmer om at cykle lange ture uden at blive træt eller suse op ad bakkerne uden at svede, er elcyklen det rette valg for dig. Vi forhandler et stort udvalg af elcykler til damer og herrer fra kendte mærker som Gazelle og Trek.
 
Gå på opdagelse i vores webshop, eller besøg os i butikken og prøv din nye elcykel. Vores dygtige team af kvalificerede medarbejdere står klar med gode råd og vejledning for at sikre, at du får den helt rigtige elcykel.