Kategorier

Pige Cykel

Find en pigecykel til den smarte og søde pige
 
Giv dit barn en fantastisk køreoplevelse med en pigecykel fra Vestbyens Cykelhandel i Aalborg. Finansiér den eventuelt over de næste 10 eller 20 måneder med vores rente- og gebyrfri lån.
 
Find den perfekte pigecykel til dit barn. Vi tilbyder et stort udvalg af seje og søde pigecykler i forskellige farver, modeller og størrelser samt med eller uden støttehjul. Cyklerne fås desuden med en smart cykelkurv, så dit barn kan opbevare bagage til og fra skole eller fritidsaktiviteter uden at få ondt i ryggen.
 
Vælg den rigtige pigecykel
Vores pigecykler er produceret til at kunne holde til lidt af hvert. Vi sikrer dig højeste kvalitet og sikkerhed, så du trygt kan sende dit barn ud i trafikken. Find den pigecykel, der passer til din piges ønsker og behov, og gør det til en sjov og spændende oplevelse at være cyklist.
 
Kontakt os per telefon, mail eller i butikken, hvis du er i tvivl om hvilken pigecykel, du skal vælge. Vores cykeleksperter står klar til at yde kvalificeret service og rådgivning, så du kommer hjem med den helt rigtige pigecykel.