Åbningstider 
Mandag-fredag8:00 - 17:30
Lørdag8:00 - 13:00
Facebook
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 98 12 38 51

Send os en e-mail

Om os

Er du på udkig efter en ny cykel, eller trænger den nuværende tohjulede til en kærlig hånd, er vi din professionelle samarbejdspartner.

Vi har et bredt sortiment af alle slags cykler og kan være behjælpelig, uanset hvad du er på udkig efter. Mange af cyklerne er på lager, og har du et særligt ønske, kan vi skaffe det hjem.

Siden 1950'erne

Vestbyens Cykelhandel har mange år på bagen, da den har eksisteret lige siden 1950’erne. I 2001 overtog Rasmus Lyngby butikken, og det er stadig ham, der står for den daglige drift.

Vi er et ungt og effektivt team med stærke kompetencer og stor erfaring inden for alle slags cykler. Vi har også ekspertise inden for specialopgaver, der vedrører mountainbikes og racere.

Reparation fra dag til dag

Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig velkomne, og at de får en fair behandling. Derfor lægger vi står vægt på ærlighed såvel som en grundig dialog, så vi er sikre på, at du forlader butikken med præcis den cykel, du har behov for.

Vi har eget værksted tilknyttet butikken, hvilket betyder, at vi i langt de fleste tilfælde kan klare reparationer fra dag til dag.

Kontakt os allerede i dag på telefon 98 12 38 51, hvis du ønsker at høre mere.