Kategorier

Få attraktiv finansiering af din cykel

 Afbetal din cykel over 10 til 20 måneder med et rente- og gebyrfrit lån. I et samarbejde med SPAREXPRES kan vi hos Vestbyens Cykelhandel tilbyde dig en enkel og attraktiv finansiering. Alt du skal gøre er at udfylde en online ansøgning og underskrive med NemID. Nemmere bliver det ikke.
 
Følg nedenstående guide til finansiering af din nye cykel

  1. Udfyld og send ansøgningsformularen.
  2. Afvent svar fra SPAREXPRES, som behandler din ansøgning og returnerer svar per post eller mail.
  3. Låneaftalen sendes til dig. Underskriv enten digitalt via NemID eller med en fysisk underskrift. Hvis du underskriver med NemID, bliver svaret automatisk returneret til SPAREXPRES. Hvis du benytter fysisk underskrift, skal du returnere låneaftalen per post.
  4. Når SPAREXPRES har modtaget den underskrevne låneaftale, afregner de lånet direkte til Vestbyens Cykelhandel.
Eksempel på låneaftale
 
Lånebeløb 10 mdr. 20 mdr.
5.000 500 250
10.000 1000 500
15.000 1500 750
 
Lånet kan altid indfries uden ekstraomkostninger. Ovenstående ydelser er vejledende, idet de forudsætter, at der er 30 dage mellem lånets udbetaling og betaling af første ydelse. Eventuelt månedsgebyr og oprettelsesgebyr er indberegnet i den månedlige ydelse. Endvidere forudsættes betaling via BS. Fortrydelsesret i henhold til MFL § 12 a.
 
Standardomkostningsinformation: Forbrugslån 10 måneder rentefrit lån 20 måneder rentefrit lån
Kreditbeløb 10.000 kroner 10.000 kroner
Løbetid 10 måneder 20 måneder
Ydelse 1000 kroner 500 kroner
Særlige vilkår Kun over 10 måneder Kun over 20 måneder
Årlig debitorrente 0,00 % fast 0,00 % fast
 
 
Øvrig information
  • Tilbagebetaling sker via BS. Såfremt SPARXPRES er nødsaget til at udsende girokort, bliver der opkrævet et gebyr på 25 kroner per styk.
  • Gebyr for aftaleændring er 100 kroner. Gebyr for aftaleændring, som kræver udfærdigelse af nye dokumenter, er 400 kroner.
  • Gebyr for rykkerskrivelse er 100 kroner.
  • Bevilling af lån kræver positiv kreditvurdering.
 
Overholder du ikke låneaftalen, kan SPARXPRES forlange betaling for eventuelle ekstraomkostninger i forbindelse med administration af lånet – herunder eventuelle inkassoomkostninger. Morarenter og gebyrer tillægges lånets restgæld. Morarenten per måned er 0,42 % svarende til en årlig variabel debitorrente på 5,16 %. Oplysninger om renteberegning, rentesatser og gebyrer fås ved henvendelse til SPARXPRES. De anførte gebyrer kan til enhver tid ændres af SPARXPRES.
 
Fortrydelsesret og klageadgang
Du har ret til at fortryde kreditaftalen inden for 14 kalenderdage fra den dag lånet bliver udbetalt. For yderligere oplysninger om fortrydelsesret eller muligheden for at klage henviser vi til SPARXPRES’ hjemmeside: www.sparxpres.dk