Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=vry2CB5lgHA

BESV

BESV er et internationalt brand der designer, udvikler og producerer et komplet program af premium elcykler. Hvad enten du søger en City model til dine daglige gøremål, ønsker at udfordre krævende trails på en topudstyret mountainbike, tage på eventyr i det fri på alsidig trekking eller urban elcykel, finde din indre motionist på grusstierne på en topmoderne gravel bike så har BESV den rette elcykel til dig.

Kontakt os

Køb din nye cykel fra BESV hos Vestbyens Cykelhandel i Aalborg

Vi forhandler typerne City, Urban og MTB fra BESV
i vores butik i Aalborg. Så kig endelig forbi. Så finder vi den bedste løsning til dig. Læs mere herunder.

CITY

BESV tilbyder flere forskellige city elcykler, som passer til både korte og mellemlange distancer gennem bylivet med alt, hvad det indebærer. Cyklerne er optimale til at køre på den type terræn, man finder i bymiljøet såsom asfalt, brosten og mindre grusveje og stier. Uanset om du cykler til arbejde, skole, på shopping-tur eller på en fritidscykeltur gennem din by kan alle vores city elcykler benyttes.

City elcyklerne kan både rumme børnesæder, cykelkurve eller cykeltasker og de sidder pænt og stabilt på stellet.

Se katalog

URBAN

BESV Urban serien er elcyklernes pendant til bilernes SUV. Bygget op omkring en elektrisk mountainbike men udstyret med skærme, bagagebærer og integreret lys, kraftig Shimano STEPS motor og batteri nok til at tage dig hvorhen du ønsker.

Praktisk og komfortabel som du kender det fra bilernes verden. Med en BESV urban model får du alt i én cykel.

Se katalog

MTB

De elektriske mountainbikes fra BESV byder på både full-suspension og Hardtail modeller til enten den dedikerede feinschmecker eller motionisten der gerne vil prøve kræfter med el på sporene.

En moderne geometri og frække farver kombineret med de rette komponenter i form af kraftfulde Shimano STEPS motorer, højt ydende batterier, store skivebremser, silkebløde gear og effektiv affjedring, giver dig de helt rigtige køreoplevelser.

Se katalog

Bliv guidet til den rette cykel

Kontakt os allerede i dag per telefon, mail eller i butikken. Vi står altid klar med gode råd og vejledning, så du kan finde den cykel, der passer perfekt til dig og dine behov.

Kontakt os

Skriv til os