Skip to main content

Leveringsinformation

Vestbyens cykelhandel i Aalborg

Kontakt os

Handelsbetingelser

Fragt og levering
Vi bestræber os på at afsende alle varer senest 1-2 dage efter bestillingen er gennemført. Såfremt der vil forekomme ekstraordinær lang leveringstid på enkelte produkter, vil du selvfølgelig høre fra os.
Først på det tidspunkt hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hæderlige forhold til køber.
Forsendelse af cykler sker med Danske Fragtmænd og koster kr. 250,00 og mindre pakker, der sendes med Post Danmark, koster kr. 50,-
Du er også velkommen til at afhente dine varer i vores fysiske butik – vælg blot “Afhentning” under leveringsform i købsflowet.
Enkelte cykelmærker må ikke sendes, men skal afhentes i butik, dog kan en anden levering af disse produkter sagtens aftales.

Returret ved varekøb
Vi yder 14 dages fuld returret gældende fra den dag, du modtager din vare.
Købet kan fortrydes ved at nægte modtagelse af varen, eller ved at returnere varen tilbage til os.
Når vi har modtaget returvaren og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet til din konto ekskl. kortgebyr, fragt- og leveringsomkostninger.
Bemærk at varen skal returneres i væsentlig samme stand og mængde.
Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort, som varerne er betalt med. Dette for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for, at varen er afsendt. Returnering af varer er kundens udgift.

Reklamationer
Alle varer er omfattet af købelovens regler om 2 års reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået indenfor 2 år efter købet. Konkret betyder det, at du som kunde hos Vestbyens Cykelhandel kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slidtage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.
Vestbyens Cykelhandel er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for Vestbyens Cykelhandel kontrol, f.eks. krig, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, arbejdskonflikter af enhver art herunder strejke og lockout eller lignende.

Betaling
Alle priser er dagspriser og er kun gældende på bestillingsdagen. Alle priser er inkl. moms.
De kortoplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til NORDpays betalingsgateway i krypteret form (SSL) og det er kun dig og din bank der kender til dine data. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysninger om dig. Ved køb med kreditkort trækkes beløbet først fra din konto, når varen afsendes fra os.

Forbehold for ændringer
Vestbyens Cykelhandel forbeholder sig ret til at ændre og opdatere ovenstående handelsbetingelser. Det er derfor vigtigt at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer. Dog henviser vi altid til betingelserne i den danske købelov.

Hvordan behandles dine personoplysninger?
For at du kan indgå aftale med os på shop.vestbyenscykelhandel.dk , har vi brug for følgende oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse. Vestbyens Cykelhandel beskytter din integritet, og vi handler i overensstemmelse med persondataloven. Vi behandler alle de personoplysninger du oplyser til os fortroligt.
Oplysninger afgivet til Vestbyens Cykelhandel videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Vestbyens Cykelhandel på mail vestbyens@yahoo.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
Forbrugerklagenævnet www.kfst.dk Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby kfst@kfst.dk , tlf.: 4171 5000
Oplysning om klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og
Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.
EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særligt
relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – https://webgate.ec.europa.eu/odr/
Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse vestbyens@yahoo.dk

Hvis du vil gå videre med din klage
Hvis du vil klage over en vare eller tjeneste købt hos os, kan du indgive en klage til:
Teleankenævnet
Axeltorv 6, 3. sal Th.
DK-1609 København V
Du kan klage til Teleankenævnet via www.forbrug.dk
Ved indgivelse af en klage skal du oplyse vores e-mail adresse vestbyens@yahoo.dk

For yderlig spørgsmål kontakt:
Vestbyens Cykelhandel
Borgergade 32-34
9000 Aalborg
Tlf.: 98 12 38 51
E-mail: vestbyens@yahoo.dk
CVR nr: 25915267

Bliv guidet til den rette cykel

Kontakt os allerede i dag per telefon, mail eller i butikken. Vi står altid klar med gode råd og vejledning, så du kan finde den cykel, der passer perfekt til dig og dine behov.

Kontakt os

Skriv til os