Skip to main content

Riese & Müller

Riese & Müller er vores nye mærke inden for ladcykler. Her er der tale om en ladcykel som både kan bruges når de små skal afleveres, men også bagefter når man skal videre på arbejde. Idet cyklen har to hjul som en almindelig cykel, er den mere velegnet til pendling eller længere cykelafstand.

Kontakt os

Køb din nye ladcykel fra Riese & Müller hos Vestbyens Cykelhandel i Aalborg

Ligesom Christiania cyklen er det cykler som er af høj kvalitet. Riese & Müller har en stolt tradition for grundigt design som holder i mange år.

Cykler i den absolutte top

Riese & Müller et cykler i ypperste ende indenfor El-cykler, deres cykler er designet helt fra bunden af og i tæt samarbejde med Bosch el-motorer. Hvilket giver nogle helt unikke køreoplevelser.

Ladcykler fra Riese & Müller har virkeligt noget nyt at byde på inden for ladcykler og fortjener et nærmere kig.

Vestbyens Cykelhandel har valgt cykler fra Riese & Müller fordi der her er tale om cykler i den absolutte top. Cyklerne er alle af høj kvalitet og rammer lige ned i et vigtigt punkt for os, nemlig transporten til og fra arbejde. Med disse cykler bliver hverdags transport en leg og med mulighed for 2 batterier er afstanden ikke noget problem.

Se også vores udvalg af ladcykler fra Riese & Müller i vores katalog herunder.

Se katalog

Bliv guidet til den rette cykel

Kontakt os allerede i dag per telefon, mail eller i butikken. Vi står altid klar med gode råd og vejledning, så du kan finde den cykel, der passer perfekt til dig og dine behov.

Kontakt os

Skriv til os