Skip to main content

Gazelle

Vi hos Vestbyens Cykelhandel har valgt Gazelle fordi der her er tale om ét cykel mærke der ikke er bange for at gå deres egne veje. Cyklerne er af yderst høj kvalitet, og det er derfor ikke underligt at de stadig bliver mere og mere efterspurgt.

Kontakt os

Gazelle Arroyo C7 +

Ingen bakker er for stejle til Arroyo C7+ HMB! Den stærke Bosch Active Line Plus centermotor kombineret med det letgående Shimano gearnav med 7 gear giver dig optimal assistance op ad alle stejle bakker. Motorkraften fra Bosch Active er naturlig og lydløs. Med et drejningsmoment på 50 kan du cykle stort set overalt. Både på flade og bakkede veje kommer du altid nemt og ubesværet frem til destinationen.

Pris fra kr. 19.499,-

Køb din nye cykel fra Gazelle hos Vestbyens Cykelhandel i Aalborg

Vi servicerer også alle type cykler fra Gazelle i vores butik i Aalborg. Så kig endelig forbi. Så finder vi den bedste løsning til dig.

Ride like the Dutch

Gazelle som er Hollandsk har en lang tradition for at lave komfortable cykler hvor der tænkt over alle detaljer.

“Ride like the Dutch” handler ikke kun om komfort, men også om attitude. Og hvem er bedre til at lære dig at cykle lige som hollænderne end det førende hollandske cykelmærke?

Se også vores udvalg af cykler fra Gazelle i vores katalog herunder.

Se katalog

Bliv guidet til den rette cykel

Kontakt os allerede i dag per telefon, mail eller i butikken. Vi står altid klar med gode råd og vejledning, så du kan finde den cykel, der passer perfekt til dig og dine behov.

Kontakt os

Skriv til os