Skip to main content

Norden

Vi hos Vestbyens Cykelhandel har valgt Norden fordi der er tale om en cykel som imødekommer efterspørgslen for mange farvevalg, men samtidig har en høj kvalitet.

Kontakt os

Køb din nye cykel fra Norden hos Vestbyens Cykelhandel i Aalborg

Vi servicerer også alle type cykler fra Norden i vores butik i Aalborg. Så kig endelig forbi. Så finder vi den bedste løsning til dig.

Norden Ellen

Ellen forener et nostalgisk design med et moderne look, og er udført i en kvalitet, der gør den lækker at se på og fantastisk at køre på. Eksklusivt aluminiumsstel og kædeskærm i cyklens lakering fuldender den klassiske designoplevelse. Du får 7 indvendige Shimano-gear samt både fodbremse og rullebremse. Leveres med kurv, bagagebærer/strop, støtteben, retroklokke og DVN godkendt lås.

Pris kr. 6.799,-

Klassisk designoplevelse

Norden forener et nostalgisk klassisk look med et moderne dansk design, Norden er udført i en kvalitet, der gør den lækker at se på og fantastisk at køre på. Eksklusivt aluminiumsstel og kædeskærm i cyklens lakering fuldender den klassiske designoplevelse.

Se også vores udvalg af cykler fra Norden i vores katalog herunder.

Se katalog

Bliv guidet til den rette cykel

Kontakt os allerede i dag per telefon, mail eller i butikken. Vi står altid klar med gode råd og vejledning, så du kan finde den cykel, der passer perfekt til dig og dine behov.

Kontakt os

Skriv til os