Åbningstider 
Mandag-fredag8:00 - 17:30
Lørdag8:00 - 13:00
Facebook
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 98 12 38 51

Send os en e-mail

Cykler

Der er 142 varer.

Cykler til alle behov fra anerkendte leverandører

Hos Vestbyens Cykelhandel lægger vi stor vægt på kvalitet, og derfor fører vi et bredt sortiment af cykler fra nogle af de bedste leverandører på markedet til attraktive priser.

Vi har et stort lager af alle slags cykler, herunder blandt andet mountainbike, citybikes, el-cykler, børnecykler, racercykler eller noget helt andet. Skulle du have specielle ønsker, som vi ikke har på lager, sørger vi for at skaffe det hjem. Vi tilbyder også Christianiacykler, som specialbygges efter dine ønsker og behov.

Køb cykler online eller i butik

Bor du i områderne omkring Skalborg, Nørresundby eller Aalborg, kan du med fordel kigge forbi vores butik i Aalborg, og ellers tilbyder vi også online salg af cykler her på siden. Kontakt os på telefon 98 12 38 51 eller e-mail vestbyens@yahoo.dk og hør mere. Herunder kan du se vores store udvalg af cykler for enhver smag.

Underkategorier

 • Damecykler
  Damecykler for enhver smag forhandles Hos Vestbyens Cykelhandel har vi et af de absolut bredeste udvalg af damecykler på markedet. Det betyder, at vi næsten tør love, at du altid vil kunne finde en model du kan lide i vores udvalg nedenfor. Vi har både en fysisk butik i Aalborg, så hvis du bor i Skalborg, Nørresundby eller omegn, kan du med fordel kigge ned forbi butikken og se vores udvalg af damecykler der, og ellers kan du se vores udvalg her på hjemmesiden, hvor du har mulighed for at købe din nye damecykel online. Køb damecykler til en konkurrencedygtig pris Vores udvalg af damecykler dækker forskellige prisklasser, men en fællesnævner for alle cyklerne er, at de kan købes til ganske fornuftige priser. Kontakt os på telefon 98 12 38 51 eller e-mail vestbyens@yahoo.dk, hvis du har brug for yderligere information.
 • Herrecykler
  Herrecykler til ethvert behov forhandles Hos Vestbyens Cykelhandel finder du et stort udvalg af forskellige herrecykler for ethvert behov. Hos os finder du både lavpris automatgearede citybikes samt de mest eksklusive racercykler på markedet. Faktisk har vi også alt imellem de to klasser, så kom ind i vores butik i Aalborg, hvis du eksempelvis kommer fra Skalborg eller Nørresundby, og køb eller finansier din næste cykel hos os. Du kan selvfølgelig også købe din kommende herrecykel online hos os her i vores webshop. Køb herrecykler til attraktive priser Blandt vores sortiment finder du herrecykler i alle prisklasser, men fælles for dem alle er, at priserne er yderst konkurrencedygtige. Har du spørgsmål eller brug for hjælp til din bestilling, kan vi kontaktes på telefon 98 12 38 51 eller e-mail vestbyens@yahoo.dk.
 • Racercykler
  Kæmpe udvalg inden for Racercykler. Med stor erfaring og det brede udvalg er vi det rigtige sted at finde din næste landevejscykel. Cannondale og Focus er de mærker som danner basis udvalget, man andet kan også skaffes bl.a. Da Rosa, Cervélo, Colnago med flere.
 • Mountainbike MTB
 • El-cykler
 • Børnecykler
 • Christianiacykler
  Christianiacykler forhandles i butik og online Er du på udkig efter en ny ladcykel, er du kommet til det rette sted. Her på denne side kan du se vores udvalg af christianiacykler, som både forhandles online og i vores butik. Vi har cykelbutik i Aalborg, så bor du i nærheden, for eksempel i Nørresundby eller Skalborg, er du velkommen til at kigge forbi og høre mere. Hos os er der desuden også mulighed for at få specialbygget en christianiacykel lige efter dine ønsker og behov. Kontakt os og hør mere om vores udvalg af christianiacykler Ønsker du at høre om vores priser på christianiacykler, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på en specialbygget ladcykel, kan vi kontaktes på telefon 98 12 38 51 eller e-mail vestbyens@yahoo.dk.

Varer sidevis

Varer sidevis